Οι παρεχόμενες Υπηρεσίες

Δείτε όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες από την εταιρεία μας για ταξί στη Σπάρτη.

Μεταφορά με Ταξί απο Αεροδ΄ρομιο για Λακωνία

Ταξί από το Αεροδρόμιο της Αθήνας «Ελευθέριος Βενιζέλος» και το Αεροδρόμιο Καλαμάτας  «Καπετάν Βασίλης Κωνσταντακόπουλος» προς Σπάρτη, Μάνη, Μονεμβασία κ.α.

Ταξί Λακωνία, Μάνη, Σπάρτη

Ιδιωτικές μεταφορές με πολυτελή ταξί, δωρεάν wifi, κλείστε τώρα τη μεταφορά σας από τη Σπάρτησε οποιοδήποτε προορισμό, ξενοδοχείο, λιμάνι, αεροδρόμιο. Τα ταξί μας έχουν μεγάλο χώρο αποσκευών για να μεταφέρετε 2 μεγάλες και 2 μικρές βαλίτσες.

Ιδιωτική μεταφορά με το ταξί Σπάρτης

Διοργανώστε την ιδιωτική σας εκδρομή σε όλα τα μέρη της Λακωνίας. Σας ταξιδεύουμε σε όλους τους προορισμούς της ηπειρωτικής Σπάρτης με πολυτελή οχήματα, την ημέρα και ώρα που επιθυμείτε.

Μεταφορά στο Ξενοδοχείο

Το Ταξί Σπάρτης σας μεταφέρει από και προς το ξενοδοχείο της διαμονής σας άμεσα χωρίς καθυστερήσεις και χρονοτριβές. Ο οδηγός θα σας περιμένει στην είσοδο του ξενοδοχείου για να σας βοηθήσει με τις αποσκευές σας.

 

Επαγγελματικά Ταξίδια

Έχετε σκοπό να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους; Το Ταξί Σπάρτης είναι δίπλα σας κάθε στιγμή για να σας μεταφέρει ξεκούραστα, με ασφάλεια και άνεση στον προορισμό σας. Όλα μας τα ταξί διαθέτουν σύνδεση wifi έτσι ώστε να είστε online σε όλη τη διαδρομή. Αφοσιωθείτε στην δουλειά σας και ο οδηγός μας θα σας μεταφέρει άμεσα στο επαγγελματικό σας ραντεβού. Διαθέτουμε υπηρεσία αναμονής ώστε να είστε σίγουρος ότι το ταξί θα σας περιμένει και για την αποχώρησή σας.

 

Καλέστε Ταξί Σπάρτης

Μη χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τις μοναδικές παρεχόμενες υπηρεσίες μεταφοράς με νέα και μοντέρνα αυτοκίνητα που διαθέτει η εταιρεία μας.

Υπηρεσίες μεταφοράς, Ταξί Σπάρτη. Η εμπειρία μας και εξειδίκευσή μας ανταποκρίνονται στις οποιαδήποτε απαιτήσεις σας. Ιδιαίτερη εξυπηρέτηση με ασφάλεια και ποιότητα για πελάτες που επιθυμούν να ικανοποιούνται απόλυτα σε προσιτές τιμές για κάθε προορισμό, εντός και εκτός Σπάρτης.

© All Rights Reserved. Sparta My Taxi

Μετάβαση στο περιεχόμενο